Kig op og kig ned

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne placerer sig i en kreds med front mod midten. Alle kigger ned mod gulvet eller på egne fødder. På signal kigger alle op – man skal kigge direkte på én af de andre. Hvis man får øjenkontakt med en anden i kredsen, går de to ud af kredsen, mens de andre igen kigger ned og så fremdeles. Legen slutter, når alle er ude af kredsen.

 

Variation

Man kan lave flere mindre cirkler, så legen afsluttes hurtigere. På den måde kan man også lade dem, der hurtigt udgår, danne en ny cirkel, så de kan prøve igen.

 

Download hele øvelsen som pdf her.