Klask en hånd - den seje version

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne er sammen i par og ligger over for hinanden på alle fire (strakt krop og kun fødder og hænder i gulvet) med fingerspidserne ud for hinanden, fingrene skal ikke røre hinanden. Pas på, at eleverne ikke støder hovederne sammen. De skal nu hver især forsøge at klaske makkerens hånd, før de selv bliver klasket. Så man skal både koncentrere sig om at klaske den andens hænder og sørge for at undvige og ikke blive klasket over fingrene selv. Man arbejder med bedst af 3 forsøg og kan så tage en lille pustepause, før man laver en runde mere.

 

Download hele øvelsen som pdf her.