Knald avisen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Alle elever skal have en avisside, som krølles sammen til en bold. Eleverne er nu sammen i par. Elev 1 lægger avisbolden i sin åbne håndflade. Elev 2 holder sin hånd 20 cm under og skal forsøge at slå bolden ud af håndfladen på elev 1, som samtidig skal forsøge at nå at lukke hånden om bolden, før den flyver af sted.

Der byttes efter nogle forsøg, og man kan evt. tælle point.

 

Download hele øvelsen som pdf her.