Kortsortering

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen fordeler sig i 4 grupper. Hver gruppe går i hver sit hjørne af lokalet. Midt i lokalet ligger et sæt almindelige spillekort. Hver gruppe får til opgave at samle én kulør (fx alle hjerter). På skift skal eleverne i hver gruppe løbe mod midten af lokalet og hente ét kort. Tilbage i gruppen vises kortet til de andre. Hvis kortet er hjerter, beholdes det. Hvis kortet er en anden kulør, må eleven løbe tilbage med kortet og lægge det i bunken, hvorefter det er den næstes tur. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er samlet. Den gruppe, som lykkes med at samle sin kulør først, har vundet.

 

Download hele øvelsen som pdf her.