Lad klemmet vandre

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne ligger eller stiller sig i en cirkel. Hvis man ligger på gulvet, skal hovederne være ind mod midten. Hvis man står, skal alle kigge ind mod midten. Alle tager hinandens hænder og lukker øjnene. Den elev, som læreren/pædagogen prikker på skulderen, skal starte med at give et klem til ENTEN personen til højre for ham/hende ELLER personen til venstre for ham/hende. Personen, der har modtaget klemmet, skal nu sende det videre rundt i cirklen. Når man modtager et klem, sendes det videre i samme retning. Således vandrer klemmet, mens fokus er på at holde øjnene lukkede og lægge mærke til sidemandens håndtryk.

Progression 1: Når man modtager ét klem, sendes klemmet fortsat i samme retning, men hvis man nu modtager to klem, skifter klemmet retning og sendes den anden vej.

Progression 2: Læreren sætter to forskellige klem i gang på én gang ved at prikke to forskellige elever på skuldrene.

 

Download hele øvelsen som pdf her.