Navnekabale

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

I en flok bevæger eleverne sig rundt i lokalet. Når en elev møder en anden elev, gives der hånd og siges ”goddag” og sit navn. Det navn, den anden siger, er nu det navn, man går videre med. Når man møder den næste i flokken, siger man igen ”goddag”, men nu med sit nye navn. Igen hører man, hvad den anden hedder, og det er nu det nye navn, man har, og så fremdeles. Når man pludselig på sin vej møder sig eget navn, er man ude af legen. Her stiller eleven sig uden for flokken og ser på de andre.

 

Download hele øvelsen som pdf her.