Papirsdansen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne inddeles i grupper á tre eller flere. Hver gruppe finder nogle stykke papir eller andre genstande, som skal ”lime” dem sammen. Opgaven lyder, at papiret ikke må falde ned, mens der danses.

Eleverne starter med at bevæge sig et skridt frem og dernæst et skridt tilbage. Herefter et skridt til højre og et skridt til venstre. Nu sættes alle fire skridt sammen og gennemføres nogle gange uden pause.

Eleverne skal finde en fælles takt, hvor de kan samarbejde om at holde papiret/genstanden mellem dem.

Progression 1: Der sættes musik på, og eleverne skal nu forsøge at holde takten, samtidig med at de udfører deres skridt. De kan ændre på skridtene, så det passer bedre til musikken eller bliver mere udfordrende.

Progression 2: Eleverne kan danne større grupper, der skal danse sammen.

 

Download hele øvelsen som pdf her.