Pust til julemandens skæg

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Til denne leg skal man bruge små totter vat - halvt så mange som antal elever.

Del eleverne i par. Hvert par skal have en vattot på størrelse med en valnød. Eleverne stiller sig over for hinanden og former en lille skål med hænderne. Vattotten lægges klar i en af skålene, og eleven, der holder vattet, puster til det, så det flyver over mod makkeren, der skal gribe det i sin skål. Vedkommende puster vattet tilbage, og sådan fortsætter eleverne frem og tilbage. 

Man kan eksperimentere med, hvor hårdt man puster og se, om man kan snyde sin makker med, hvor langt vattet flyver.

 

Download hele øvelsen som pdf her.