Inspiration og materialer

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Inspiration og materialer

Sæt Skolen i Bevægelse har siden 2008 udviklet en lang række trykte materialer i form af bl.a. inspirationshæfter. Derudover er der blevet produceret undervisningsmaterialer til kampagneprodukter og bevægelsesjulekalendere. 

Dyk ned i materialerne og se, om du kan inspireres.

 

Få Ugens øvelse hver mandag

Hver mandag sender vi en øvelse ud direkte til vores medlemmers mailbox. På den måde har du altid inspiration lige ved hånden. 

Tilmeld dig Ugens øvelse her

 

Lærerens fif

Lærerens fif er en række videoer, der giver dig konkrete lavpraktiske fif til, hvordan du via klasserumsledelse og didaktiske overvejelser kan skabe struktur og meningsfuld læring, når bevægelsen skal implementeres i klassen.

Se videoerne her. 

 

Bevæg de ældre elever 

Det kan være udfordrende at motivere de ældre elever til mere bevægelse i skoledagen. Derfor har vi lavet en række bud på, hvordan du bl.a. via elevmedbestemmelse motiverer eleverne i højere grad. 

Gå på udkig i materialet "Bevæg udskolingen" eller "B-boxen" og bliv inspireret til mere bevægelse på skolens ældste klassetrin. 

 

Mere inspiration

Materialerne her på siden er tænkt som forslag. Du ved altid bedst, hvad der findes og fungerer godt på din skole. En lille opfordring: 'Vær kreativ med, hvad der kan bruges'.

Hvis Sæt Skolen i Bevægelse ikke er tilstrækkelig har vi samlet en række gode links, hvor du har mulighed for at hente inspiration "udefra".

God fornøjelse med at få sat skolen i bevægelse!