Inspiration og materialer

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Inspiration og materialer

Sæt Skolen i Bevægelse har siden 2008 udviklet en lang række trykte materialer i form af inspirationshæfter. Disse findes her elektronisk til fri download. Alt fra undervisningsmaterialer til kampagneprodukter og julekalendere. Dyk ned i materialerne og se, om der er noget, du kan bruge og evt. hæng det op i dit klasselokale.

Få Ugens øvelse hver mandag

Hver mandag sender vi en øvelse ud direkte til vores medlemmers mailbox. På den måde har du altid inspiration lige ved hånden.

Brug arbejdsark

For at gøre det hurtigere og mere overskueligt at igangsætte øvelser fra Sæt Skolen i Bevægelses database, har vi udarbejdet en lang række arbejdsark - lige til at printe ud og arbejde med i klassen. Arbejdsarkene kan downloades under "arbejdsark", men er også at finde under hver enkelt øvelse i øvelsesdatabasen. 

Enkelte øvelser kræver forskellige former for udprintet materiale, fx bogstavkort, opgavekort m.m, som går igen i flere øvelser. Det kan derfor være en god idé at laminere materialerne, så de kan bruges både ude og inde flere gange. For at spare tid kan eleverne med fordel meddindrages i udformningen af materialer.

Mere inspiration

Arbejdsark og de øvrige materialer er tænkt som forslag. Du ved altid bedre, hvad der findes på din egen skole. En lille opfordring: 'Vær kreativ med hvad, der kan bruges'.

Hvis Sæt Skolen i Bevægelse ikke er tilstrækkelig har vi samlet en række gode links, hvor du har mulighed for at hente inspiration "ude fra".

God fornøjelse med at få sat skolen i bevægelse!