Become a guide

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Gå sammen med en makker på tur i området hvor I bor eller bare rundt i jeres hus. Du er ”guide” på turen og skal "vise" din ”turist” området, mens du i et levende sprog beskriver de ting i møder på jeres vej. Din makker skal spørge ind til de informationer, der bliver givet. Når I kommer tilbage kan du lave en beskrivelse af de ting I besøgte undervejs.
Du kan også forklare om I skal løbe, gå, eller cykle rundt.

                                 cykelguide

Variationer

Lav på forhånd nogle "guidekort" med stikord til nogle af de ting, som du planlægger, I skal besøge. Disse kan bruges både af guiden og dem, der bliver guidet.