Control the robot

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Fordel boldene/kuglerne på et græsareal i haven eller indenfor fx i stuen. Få hjælp af en makker, som har et tørklæde for øjnene. Du skal give den blinde ordrer om, hvordan han/hun skal gå, fx. ”walk”, ”run”, ”stop”, ”pick up the ball”. Få samlet så mange bolde/kugler sammen som muligt og tæl dem på engelsk. Når alle er talt, fordeles boldene igen, og nu er det din tur til at gå, og din makker dirigerer på engelsk.

Variationer

 • Kan også laves på tysk.

 • Fordel boldene både oppe og nede, på hylder, i skuffer osv., så der skal dirigeres mere for at finde dem.