Kropsskulptur

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

vinkelmand

Vær sammen med din mor, far, en af dine søskende eller en kammerat. Din makker danner en figur med kroppen med flest mulige vinkler. Du føler på figuren med lukkede øjne, tæller antal vinkler, og prøver derefter selv at danne samme figur. Personen må nu åbne øjnene og få vist den rigtige figur.

Når I har gjort det nogle gange, skal din makker lave en ny figur. Prøv at tegne figuren og markere vinklerne. Mål viklerne med en vikelmåler.

 

Variationer

Din makker lader som om, vedkommende er en klump modellervoks. Skab en figur af din makker med fx flest mulige: Rette vinkler, spidse vinkler, stumme vinkler, cirkler, trekanter eller firkanter - afhængig af hvilke type vinkler og figurer, du arbejder med.