Spil mur med tabeller

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

                         mur med tabeller

Find et sted i nærheden af dit hus, hvor der er en mur. Tag en voksen eller en kammerat med udenfor og giv ham/hende den lille tabel i hånden. Nu skal bolden sparkes mod muren, mens han/hun siger et gangestykke, fx 7x3. Du kan nok sagtens regne ud, at det giver 21, så du skal svare det rigtige resultat, mens du sparker bolden tilbage mod muren, og din makker modtager bolden. Svares der forkert, råbes der ”fejl”, og du skal nu hoppe 10 sprællemænd, mens du siger en af de tabeller, regnestykket involverer - i dette tilfælde 3- eller 7- tabellen. Bagefter fortsætter spillet, og din makker kan jo også prøve kræfter med tabellerne. Hvis du har nogle bestemte tabeller for, kan du aftale med din makker, at I øver dem.

Variationer

 • I stedet for at sige gangestykket kan spørgeren sige resultatet, og så skal der svares med et gangestykke.

 • Vælg forskellige øvelser, når der svares forkert. Fx styrkeøvelser: armstrækkere,mavebøjninger, rygbøgninger eller andre sjove øvelser som eksempelvis sjippe i tov 10 gange, hulahopring 10 gange om maven, gynge 10 gange på en gynge, hinke frem og tilbage i en optegnet hinkerude.