Stav med kroppen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Vær sammen med din mor, far, en af dine søskende eller en kammerat. En af jer drejer tre gange rundt i stuen og peger på en tilfældig ting. Skriv tingens navn i luften med foden. Den anden skal gætte ordet, og I bytter rolle. Bagefter skriver du alle ord ned - både dem du skrev med foden og dem, din makker skrev i luften med foden.

Variationer

 • Stav et ord som rimer på genstanden som der peges på.

 • Stav ordet på engelsk eller tysk.

 • Luk øjnene når du staver ordet med foden.

 • Stav ordet med en anden kropsdel.

Hvis du har diktatord for, kan din makker læse dem op, og du skal skrive dem med foden. Eller du kan lave øvelsen sammen med to af dine venner. En læser ordet og visker det i øret på dig. Du skriver ordet med foden og den tredje person gætter ordet. Også her skriver du alle ord ned, som du har skrevet med foden. Få evt. en voksen til at læse dem op – eller I kan se, om I sammen kan huske dem alle uden at kigge på listen med diktatord.