Styrkestikord

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Din makker skal tænke på et eventyr, en begivenhed, et digt, en avisartikel eller lignende - eller måske noget af det, I arbejder med i skolen lige nu. Du skal lave styrkeøvelser (fx mavebøjninger eller englehop) og optjener en ledetråd efter fem gentagelser. Du forsætter med at lave øvelser og optjene ledetråde, indtil du kan gætte, hvilket eventyr din makker tænker på. I kan også aftale, at forkerte gæt fx giver en trillebørtur rundt om spisebordet. 

Variationer

 • Varierer antal af øvelser.

 • Lav konditionsøvelser i stedet for styrkeøvelser - for eksempel høje knæløftninger på stedet.

 • Din makker laver øvelserne samtidig med dig.