1-2-3

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne går sammen to og to og står med front mod hinanden. De skal skiftes til at sige tallene 1 - 2- 3 i en sløjfe. Person A siger 1, person B siger 2, person A siger 3 og så fremdeles.
Efter lidt tid skiftes 2 ud med en bevægelse (bøj i knæ og klap på låret). Person A siger 1, person B bøjer i knæ og klapper på låret, person A siger 3 og så fremdeles.
Så skiftes 3 ud med en piruette (drej en omgang på stedet). Person A siger 1, person B bøjer i knæ og klapper på låret, person A drejer en omgang på stedet og så fremdeles.
Det er VIGTIGT at tallet ikke siges sammen med bevægelsen. Således er der kun lyd på 1 til sidst !!
Bevægelserne kan være vidt forskellige og kan varieres fra gang til gang, fx lille hop, to nik, knus dig selv, bølg gennem armene, ned og røre gulvet. Få eleverne til at være med til at finde på flere.

Download denne øvelse som pdf.         

Denne øvelse er udarbejdet af Martin Gertz, Skanderborg Kommune