Bevægelsespauser - hæfte

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Powerpause, brain break, mind break, energizer, eller bevægelsespause. Kært barn har mange navne. Det er heldigvis blevet praksis hos rigtig mange lærere at indlægge pauser med plads til lidt fysisk aktivitet og bevægelse i de mere stillesiddende fag.

Det er der god mening i, for efter ca. 20 minutters inaktivitet, begynder hjernen at lukke ned og tilførslen af ilt og blod mindskes. Det betyder at de læringsmæssige processer i hjernen ikke forløber optimalt.

Snup en bevægelsespause med en af øvelserne i hæftet her og oplev bedre koncentration,  trivsel og motivation hos eleverne. 

Hent hæftet "Bevægelsespauser"  

Hæftet er udgivet med støtte fra undervisningsminsteriets udlodningsmidler.

Øvelser i hæftet:

Kaninører
Bevægelses-detektiven
Klasse-aerobic
Udfordringen
Kan vi det? - Uden lyd!
Følg mig
Pausegymnastik - på den fede måde
Styrk din krop
Den flyvende ballon
Komvær på
Trolden
Skorstensfejer Iverlund
Hvad befaler du min herre?
Vejrudsigten
Broerne
Her vil jeg tegne 8-taller
Kend din krop
Kravlestafet
4-kanten
Kan du "klare" mit tryk?
Kan du gætte min sang?
Grib den!
GPS