Dinoleg

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Alle deltagere skal igennem 3 udviklingstrin.

Udviklingstrin 1:

Dino i ægget: Banken med pegefinger mod æggeskallen imens du siger "Duk, duk, duk".

Udviklingstrin 2:

Baby dino: Lav kyllingevinger med hænderne i siden, imens du siger "Waah, waah"

Udviklingstrin 3:

Kæmpestor tyrannosaurus rex: Lav kæmpe gab med armene imens du siger: "WHAAUGH, WHAAUGH!!!!"

Alle deltagere starter på udviklingstrin 1. Når man møder en anden, hugger man sten-saks-papir. Vinderen går videre til næste udviklingstrin, og må kun duellere med nogen på sit eget udviklingstrin. Taberen må lede efter én som stadig er på det samme trin som sig selv. Til sidst vil der være 1 dino-i-æg, 1 lille dino baby, 1 tyrannosaurua rex. Når man vinder duellen mellem to Tyrannosaurua rex har man ”vundet” og må sætte sig på sin plads.

Download denne øvelse som pdf