Fang en farve

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Beskriv de primære og sekundære farver for eleverne. 

Hver elev får udleveret en seddel med en farve. To primære farver skal fange hinanden, hvorefter de skal fange en sekundær farve, som er den farve de danner til sammen. For eksempel, så vil to primære farver såsom gul og blå give en sekundær farve, som er grøn. En sekundær farve kan kun blive fanget og når denne er fanget er alle frie og der fanges på ny.

Efter legen, kan man med fordel tale med eleverne om, hvad der er primær farver og sekundær farver  og få dem til at forklare hvem, hvordan og hvorfor de har fanget, som de har.

Variationer

Varier måden man fanger på: skal røre den andens hofte, fod, højre hånd osv.

Kravl, hop eller gå i stedet for at løbe.