Got you - finger

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen stiller sig i en rundkreds, hvor man har næsten strakte arme. Alle holder venstre hånd mod sidemanden og vender håndfladen op. Alle holder højre hånd mod sidemanden og peger pegefingeren ned i den åbne håndflade på sidemandens venstre hånd.

Nu skal man på signal forsøge at fange makkers finger med hånden og samtidig selv forsøge at undgå at få fingeren fanget.

Klassens lærer eller pædagog kan i første omgang blot sige ”nu”. Man kan også gøre det sværere, fx fortælle en historie og sige, at hver gang man siger noget, der har med julen at gøre, så skal man forsøge at fange fingre. Eller hver gang man siger et tal, skal man fange fingre.