Klappe i takt

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Alle eleverne rejser sig op. Stå evt. i en rundkreds eller en halvcirkel. Hele klassen klapper sammen i takt til tre.  Prøv indtil det lykkes. Når det det lykkedes sættes tallet op til fire, fem osv.
Klassen kan kun lykkes med at når et givent antal når alle klapper helt præcist samtidig. Hvis nogen klapper efter at man har klappet sidste gang, eller nogen stopper for tidligt, prøver man igen.
Læreren klapper med og er dommer.

Variationer

Når I bliver gode kan tallet der klappes kan også formuleres som et spørgsmål eller et regnestykke. F.eks. kvadratroden af 25 plus 3, eller hvor mange point skal man have for at vinde en badmintonkamp, hvor mange lys er der i en adventskrans, hvor mange afdelinger er der på skolen ect.

Kan også laves hvor man tramper i takt i gulvet eller klapper på en bord- eller stolekant.

Download denne øvelse her

Denne øvelse stammer fra www.ungemedpower.dk