Klappeleg i kreds

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

I to kredse stiller eleverne sig over for hinanden (en inderkreds og en yderkreds). Eleverne står med front mod hinanden, står i en lille bredstående med en armslængde mellem sig og hænderne oppe. Klar til at klappe til den andens hænder. Legen går ud på at klappe den anden ud af balance. Hvis modstanderen mister balancen, løfter en fod fra jorden eller… så vindes denne omgang. Vinderen går i inderkredsen og taberen går rundt om kredsene for at finde en ny makker. Sådan forsætter legen.

Download denne øvelse som pdf