Klunseleg

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

En gruppe á 3-4 elever skal tilsammen få summen 11. Det er antallet af fingre, der angiver summen. Hver elev bruger en hånd og dens fem fingre. Eleverne siger højt "1-2-11" (sten-saks-papir facon) og på 11 viser man det antal fingre, man mener, at der skal til for, at gruppen tilsammen opnår summen 11.

Man gentager processen indtil det lykkes og fejrer det med en high five.

Donload denne øvelse som pdf