Mobilløb

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne går sammen i par. Den ene skal nu, med sin elektroniske enhed, forlade lokalet og gå ud at gemme sig et sted. Den der gemmer sig skal sende to billeder til sin makker. Det første billede skal være på vejen hen mod gemmestedet. Det andet billede skal være taget der hvor man gemmer sig.Når billede nummer to når til makkeren må han/hun gå ud og begynde at lede ud fra de to billeder der er tilsendt.
Når personen er fundet, mødes man i klassen igen og bytter roller.

Variationer

Mobilløb kan også laves som et holdløb, hvor der er 2-4 elever der går ud og gemmer sig og leder.

Evaluering af øvelsen og tegn på læring

Når eleverne samles i hold, kan man opleve at eleverne drøfter hvad der skal være på billedet og hvor man skal/kan gemme sig.