Opskriftsstafet

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Opskriften printes og klippes i flere stykker. Eleverne deles i hold af ca. 2-4 personer. Hvert hold skal, som i et puslespil, forsøge at samle opskriften. Dette gøres ved, at en person fra hvert hold skal løbe ud og hente en del af opskriften og løbe tilbage igen, hvorefter en ny person løber. Opskriften placeres enten i lokalet eller på gangen, og opskriften må samles løbende. Når holdet mener at have samlet opskriften, skal den godkendes af læreren, hvorefter holdet kan begynde madlavningen.

Variationer

I stedet for at eleverne skal hente en opskrift, skal de hente de redskaber, de skal benytte for at følge opskriften.

Denne øvelse er indsendt af Rikke Rasmussen