Rør gulvet med...(kropsdele)

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen inddeles i grupper á ca.4 personer i hver.
Læreren siger højt og trydeligt, hvor mange af de forskellige kropsdele, der må røre gulvet pr. gruppe. For eksempel 2 hænder, 5 fødder, 1 hoved og 3 knæ. 
Det gælder at være den gruppe, der først klarer udfordringen. Det er lærerens opgave at vurdere, om udfordringen er klaret.

 

Variationer

Udføres i sprogfag, hvor der kommunikeres på det sprog, der undervises i (engelsk, tysk, fransk)
Lav 5 forskellige udfordringer, hvor eleverne tildeles point efter deres placering i hver øvelse. Den højeste score vinder.
Varier gruppestørrelsen.
Skærp sanserne: eleverne må ikke tale sammen, eleverne skal have lukkede øjne og lignende.

 

Denne øvelse er indsendt af Gitte Skjold