Læs og løb

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Rundt om på skolens område ophænges tekstsiderne i plastlommer/lamineret. Sørg gerne for at der er lang afstand (fx 100 m) imellem de ophængte sider, så eleverne også får pulsen op mellem hver ”læsepost”. Timen kan starte med at alle elever hænger et tekststykke op, så sparer læreren tid til forberedelse.

Eleverne arbejder alene, læser siden og løber videre til næste ”læsepost”, læse siden, løber videre osv.
Når alle har læst alle sider, samles eleverne og de løser en række spørgsmål til teksten.

 

Variationer

Øvelsen kan også udføres som opfølgning på det læste, skrive et resumé, gå sammen i par og genfortælle, hvad de har læst eller eleverne kan tage stikord undervejs og udveksle stikord som opfølgning.

Denne øvelse er udviklet af Herskindskolen.