Smæk et resultat

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

 

Eleverne deles i fire hold. Hvert hold udstyres med en fluesmækker. På tavlen placeres ark med tal fra 0-10 til hvert hold. Evt. kan man blot skrive det med kridt på tavlen.
Øvelsen kan også udføres udendørs med fluesmækkere og tal-kegler (se video).

Læreren trækker et regnestykke og siger det. Så snart stykket er sagt, må eleverne løbe. Den, der først "klasker" det rigtige resultat får 1 point. Alle elever går tilbage til rækken.
De næste elever i rækkerne sendes af sted osv.
Holdene må gerne hjælpe hinanden med at finde det rigtige resultat, før der smækkes.

 

Variationer

Sæt eleverne til at lave regnestykkerne selv først.
Skriv regnestykkerne på tavlen i stedet for at sige dem.
Skriv ligninger på tavlen og lad eleverne finde fx x.

Denne øvelse er udarbejdet af Lene Faaborg Stenger og Tine Bromerholm, Tønder Kommune.