B-Box

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

B-Box

Du kan snart glæde dig til B-Boxen, som er vores kampagnemateriale, der er målrettet 5. - 9. klasse. B-Boxen handler om, at eleverne selv udvikler bevægelses-aktivitetskort og anvender dem i egen undervisning. Når aktivitetskortene er udviklet får de 750 første klasse dem tilsendt i en fin B-Box æske.

 

Undervisningsmaterialer

Her på siden vil vi lægge relevant undervisningsmateriale, som du kan downloade og anvende direkte i din undervisning i B-Boxen. Det drejer sig om en lærervejledning, lektionsbeskrivelser, power point og arbejdsark.

Vi regner med, at materialerne ligger klar primo uge 17.