Undervisningsmaterialer

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Undervisningsmaterialer

Her på siden kan du downloade undervisningsmateriale, som kan anvendes i arbejdet med B-boxen. Lad dig inspirere i lærervejledningen og lektionsplanerne. Instruktionvideoerne guider dig og dine elever rundt på siden, mens Power point-slides og arbejdsark er lige til at bruge i undervisningen.

 

Lærervejledning

Lærervejledningen er henvendt til de pædagoger og lærere, der arbejder med B-boxen. I vejledningen beskriver vi B-boxens didaktiske overvejelser og skitserer vores forslag til en overordnet ramme for forløbet. Desuden finder du en beskrivelse af de bevægelseskategorier, som er centrale elementer i arbejdet med B-boxen. 

Lærervejledningen kan downloades her.

 

Aktivitetsbeskrivelse

Aktivitetsbeskrivelsen er en udspecificering af lærervejledningen, hvor du kan finde konkret inspiration til, hvordan du kan strukturere udviklingen af aktivitetskort for din klasse. Aktivitetsbeskrivelsen er henvendt til lærere og pædagoger.

Aktivitetsbeskrivelsen kan downloades her .  

 

Elevhæfte

Elevhæftet deles ud til eleverne på papir eller elektronisk og skal hjælpe eleverne med at huske på de ideer og aktiviteter, som de udvikler i deres grupper. 

Elevhæftet kan downloades her.

 

Instruktionsvideoer 

Instruktionsvideoerne er henvendt til de lærere og elever, der arbejder med B-boxen. I videoerne giver vi en rundtur på www.b-box.dk, når man logger ind som henholdsvis elev eller lærer. Derudover vises essentielle funktioner som oprettelse af aktivitetskort, godkendelse af kort, m.m.