Bestil bevægelsesjulekalender

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Bestil bevægelsesjulekalender

Her kan du bestille Dansk Skoleidræts bevægelsesjulekalender helt gratis.

Når du har indtastet oplysninger og markeret hvilke klasser, der skal have kalenderen, så får du tilsendt en bekræftelsesmail.

Dine kollegaer kan sideløbende bestille kalendere til deres klasser og alle kalendere til samme skole vil blive fremsendt i en fælles pakke efter d. 2. november 2020.

Som hjælp til at bruge julekalenderen, fremsender vi en elektronisk lærervejledning på mail i forbindelse med udsendelse af bestilte kalendere.

Mere info om Dansk Skoleidræts privatlivspolitik – se her