Bevæg udskolingen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Bevæg dine elever i udskolingen!

De ældste elever vil også gerne være aktive. Det vil de, fordi bevægelsen giver rig mulighed for medbestemmelse, hvilket motiverer eleverne til at deltage i undervisningen. Derudover husker mange det faglige stof bedre, når de har kroppen med i læringsprocessen. 

Formålet med Sæt Skolen i Bevægelses materiale "Bevæg Udskolingen" er at introducere en række grundøvelser, der er nemme at integrere i undervisningen. Herefter kan man bruge materialets guide til en udviklingsproces, som involverer eleverne i udvikling og implementering af undervisning med bevægelse. Eleverne bliver medaktører og får mulighed for at præge bevægelsen, så den går hånd i hånd med det faglige stof, der arbejdes med.

Gå på opdagelse her på siden, brug og justér materialerne, så de passer til netop din undervisning! 

 

Lærerhæfte                    Elevhæfte

          Lærerhæfte                                             Elevhæfte 

Øvelser

Würfelspiel und Wörterchaos

Læs om øvelsen og find arbejdsark her.

Stjerneøvelse med bevægelse og fagstof

Læs om øvelsen og find arbejdsark her.

Cirkel-byt-plads

Læs om øvelsen her

Ekstra materiale: Aktivitetshjulet

Brug Aktivitetshjulet sammen med dine elever.