Bevægelsesfabrikken

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Velkommen til Bevægelsesfabrikken!

BESØG BEVÆGELSESFABRIKKEN

Selvom Bevægelsesfabrikken ikke er en del af kampagnen for skoleåret 2019-20, kan I stadig frit benytte materialet i jeres undervisning. 

Om Bevægelsesfabrikken   

Bevægelsesfabrikken er en fabrik fuld af bevægelser rettet mod elever i 0.-5. klasse. På fabrikken kan dine elever lytte, se og bevæge sig til søde og skøre historier, eller de kan klippe deres helt egen historie sammen og indtale fortællingen. Bagefter kan den færdige historie vises på klassens smartboard, mens alle er aktive.

De færdige bevægelsesfilm kan anvendes i alle fag som en lille brain break, hvor eleverne kommer op af stolene og bevæger sig til skøn musik, mens de får fortalt en historie.

Bevægelsesfabrikken kan også tænkes direkte ind i fagene. Se lærervejledning og undervisningsforløb her.

Vi ses på fabrikken!

 

Rundvisning på fabrikken

Se vores trailer for fabrikken eller tag dine elever med på "Rundvisning".

Sidste års vindere

Bevægelsesfabrikken var en del af kampagnen for skoleåret 2018-19. Dette skoleårs vindervideoer blev:

"Karl skal tisse" lavet af Mathilde og Maria, 4.c på Ringkøbing Skole

"Lucky Luke" lavet af Fabian, Hugo og Martin, 2.a på Jels Skole

"Da hesten blev væk" lavet af Laura og Amalie, 4.a på Fjerritslev Skole.