Undervisningsmaterialer

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Undervisningsmateriale

Her på siden kan du downloade lærervejledning samt undervisningsforløb, som du kan anvende i dit arbejde med Bevægelsesfabrikken.

 

Lærervejledning

Lærervejledningen er henvendt til de pædagoger og lærere, der arbejder med Bevægelsesfabrikken. I vejledningen beskriver vi Bevægelsesfabrikkens didaktiske overvejelser og de Fælles Mål et forløb med Bevægelsesfabrikken opfylder. Desuden finder du en beskrivelse af, hvordan du og dine elever helt konkret kommer i gang med at lave film i Bevægelsesfabrikken.

Download Lærervejledning til Bevægelsesfabrikken her!

 

Undervisningsforløb

Det er op til den enkelte lærer at administrere, hvordan man ønsker at arbejde med Bevægelsesfabrikken i sit fag. Arbejdet kan have en åben form, hvor eleverne får frie rammer, men det kan også have en mere fast struktur, hvor der arbejdes med at implementere konkrete læringsmål i forløbet.

I nedenstående undervisningsforløb giver vi nogle bud på, hvordan du kan arbejde med Bevægelsesfabrikken i fagene dansk, engelsk og idræt. Eksemplerne er spredt ud over de forskellige klassetrin og tjener som inspiration for dig som lærer eller pædagog.

Du kan vælge at plukke i opgaverne, så de tilpasses din klasse og dine konkrete opstillede læringsmål. Sproget er henvendt direkte til eleverne, så du blot kan kopiere forløbet og give det til klassen. I de mindste klasser kan du vælge selv at læse opgaverne op.

Vær opmærksom på, at det ikke længere er muligt at downloade filmene til din computer. Du kan dog altid se din film igen via det link, som du får, når du er færdig.

 

Download undervisningsforløb: 

Bevægelsesfabrikken i idræt (1.- 2. klasse)

Bevægelsesfabrikken i engelsk (3. 4. klasse)

Bevægelsesfabrikken i dansk (4. 5 klasse)