Become a guide

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Gå på tur i lokalsamfundet eller i jeres nærområde. I skiftes på turen til at være guide. Guiden skal "vise" de andre rundt, mens han/hun i et levende sprog (på engelsk) beskriver de ting, I møder på jeres vej. De øvrige i gruppen skal spørge ind til de informationer, der bliver givet.
Efter den guidede rundtur kan I samle op, når I kommer hjem, og snakke om, hvad I besøgte undervejs.

Variationer

Forældre eller lærere kan fremstille "guidekort" med stikord til nogle af de ting, man kan besøge med guiden. Disse kan bruges både af guiden og de, der bliver guidet.