Spil mur med tabeller

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Til øvelsen skal bruges en mur og en bold, samt et print af et kort med den lille tabel. I kan være op til fem deltagere om én bold. Den første deltager står med den lille tabel i hånden og sparker bolden mod muren, mens han/hun siger et gangestykke, fx 7x3. Resten af gruppen står i en række, og den forreste siger facit, mens han/hun sparker bolden tilbage mod muren, og spørgeren modtager bolden. Svares rigtigt, går han/hun blot bag i rækken og øvelsen fortsætter. Svares forkert, råber spørgeren ”fejl”, og svareren går til side og hopper 10 sprællemænd, mens han/hun siger en af de tabeller, regnestykket er med i (og går så bagefter tilbage i køen igen). Øvelsen fortsætter.

 

Variationer

I stedet for at sige gangestykket kan spørgeren sige resultatet, og så skal de andre svare med et gangestykke.

Vælg forskellige øvelser til dem, der svarer forkert, fx styrkeøvelser – armstrækkere, mavebøjninger, rygbøgninger eller andre sjove øvelser; sjippe i tov 10 gange, hulahopring 10 gange om maven, gynge 10 gange på en gynge, hinke frem og tilbage i en optegnet hinkerude.