Styrkestikord

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Styrkestikord

Gå sammen med en fra din familie eller en klassekammerat. Den ene tænker på et eventyr, en begivenhed, et digt, en avisartikel eller lign. Den anden laver styrkeøvelser og optjener en ledetråd efter fem gentagelser. Lav øvelser, optjen ledetråde og gæt, hvad din makker tænker på. Prøv at bytte roller.

Variationer

Varierer antal af øvelser.
Lav konditionsøvelser i stedet for styrkeøvelser
for eksempel høje knæløftninger på stedet. Begge partnere laver øvelserne.