Forholdsord - forhindringsbane

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne skaber i små grupper en forhindringsbane i skolens uderum, hvor de skal bruge 10 forholdsord pr. gruppe. Fx. kravl under gyngen, løb mellem keglerne osv. Eleverne kan bruge ordkort med forholdsord som støtte. Ordkortene kan udarbejdes i klassen før øvelsen og grupperne bytter så kort før øvelsen begynder. Når hver gruppe har dannet en bane, skal af de andre grupper afprøve den. Efterfølgende skal gruppen, der har prøvet banen, fortælle hvilke forholdsord, der er brugt undervejs.

Variationer

Øvelsen kan også udføres i sprogfag.

Denne øvelse er indsendt af Tanja Stubkjær Høxbro.