Fyld din plade

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne går sammen to og to. Hvert par får udleveret en bankoplade med felter, hvor der på nogle af felterne står forskellige ord, som de skal ud og finde antonymer og synonymer til.

Antonymer og synonymer er gemt under kegler, som eleverne skal vippe for at se, hvilket ord, der er gemt under dem. Hvis der er et antonym eller synonym til et af de ord, der er på bankopladen, skrives det på bankopladen ved siden af det pågældende ord. Når alle ord er fundet, får man en ny plade.

Variationer

> Metaforer.

> Talemåder: Første del af talemåden på kortet - den sidste del under keglen.

> På kortene kan der også stå en bevægelsesopgave, man skal løse, inden man går videre.