Bevæg en 13´er

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

De 13 svarkort placeres/gemmes rundt i klassen. Eleverne skal gå rundt i klassen og finde svarkortene, hvorefter de noterer de rigtige svar på tipskuponen. Hvis de ikke kan svare på spørgsmålene, kan svarene findes i fagbøger.

Afslutningsvist kan tipskuponen gennemgås fælles og en vinder kan eventuelt kåres.

Fysik/kemi

Variationer

Spørgsmålene kan tage udgangspunkt i et bestemt tema indenfor fysik/kemi eller kan være mere bredt formuleret og runde flere temaer inden for fysik/kemi. Bevæg en 13´er kan bruges i alle fag og på flere klassetrin afhængigt af sværhedsgrad.

I stedet for at gå rundt, kan en regel være, at man skal bevæge sig på en bestemt måde.