Kristendomsquiz

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsen kan udføres i gangareal, skolegården eller andet udeareal. Eleverne deles i grupper, som hver har en base i et afgrænset øvelsesareal. Læreren har på forhånd udarbejdet en række spørgsmål på papirsedler om kristne begivenheder og stiller sig i midten af øvelsesarealet. En elev fra hver af grupperne skal nu hente et spørgsmål hos læreren. Eleverne løber tilbage til basen, hvor eleven sammen med resten af sin gruppe skal finde frem til svaret på spørgsmålet. Svaret skrives på et stykke papir, der afleveres i en kasse, som er placeret i øvelsesarealet. Herefter er det en ny elev fra gruppen, der løber ind og henter et spørgsmål hos læreren. Det gælder om at nå flest mulige besvarelser inden for en fastlagt tidsramme.

Variationer

Hvis det er for svært for eleverne at svare på spørgsmålene, kan I arbejde med ledetråde, hvor læreren placerer små sedler i plastlommer eller under kegler rundt i legearealet. På sedlerne er skrevet sætninger eller ord, der kan hjælpe eleverne til at besvare spørgsmålet.