Find den rigtige plads

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Alle elever får et tal af læreren eller trækker et tal i en pose. Eleverne stiller sig i grupper af ca. otte elever op på en bænk. De må ikke tale sammen. Eleverne skal nu bytte plads på bænken således, at de kommer til at stå i den rigtige nummerordning, men uden at røre jorden. Eleverne må gerne tale sammen.  

 

Variationer

Øvelsen kan også udføres, så eleverne arbejder med tabel-tal eller med alfabetet i dansk.
Prøv at forbyde, at eleverne kommunikerer med hinanden.
Giv udelukkende eleverne rationale tal. Når de har stillet sig i den rigtige nummerordning, skal de snakke om, hvilke tal der mangler, og hvad dette kan skyldes.
Eleverne kan også blot blive bedt om at stille sig op efter skostørrelse, højde e. lign.
Eleverne kan stille sig op efter deres navne i alfabetisk orden eller stille sig op efter antal stavelser i deres navn.
Øvelsen kan udføres på gulvet, evt. på en streg eller en måtte, tæppefliserække el. lign.