Løb tabellerne - BOM

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne inddeles i hold á 4. Hvert hold får tildelt en tabel. 

Der opstilles en løbebane til hvert hold, der består af 10 kegler på række. Under hver kegle er der et tal fra en given tabel eller en bombe.

Elev 1 fra hvert hold løber hen til en kegle og tager kortet med hjem, hvis det er det første tal fra en tabel må de beholde det. Ellers skal det lægges tilbage. Nu løber så elev 2 og skal finde næste tal fra tabellen.
Måske er det den givne tabel gange 2, men det kan også være gange 3 - for alle tal i tabellen er der ikke nødvendigvis. Der er lagt bomber ud! Hvis der er en bombe på kortet, skal eleven løbe tilbage til sit hold, hvor alle udfører f.eks. 10 sprællemandshop. 

Derefter kan næste mand løbe, og sådan fortsætter stafetten.
Det første hold, der får samlet sin tabel i den rigtige rækkefølge vinder.

Variationer

- Erstat evt. bombekortene med kort, hvorpå der er vist en fysisk øvelse eller en bonusbevægelse, der skal inddrages på holdet, når der løbes mod keglerne 
- Byt holdene rundt, så de prøver at løbe med flere forskellige tabeller.