Regnestratego

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

 

Eleverne inddeles i to hold. På hvert hold udnævnes en holdkaptajn. Holdkaptajnens opgave er at holde samt uddele kort til holdet. Eleverne løber rundt indenfor et på forhånd aftalt område (gerne med gode gemmemuligheder). Når eleverne møder en elev fra det modsatte hold skal han/hun "tikkes" før han/hun må se den andens kort. Den, der har det bedste/højeste facit på kortet, må tage modstanderens kort med retur til holdlederen. På kortet kan der f.eks. stå: 5 x 3,5 og 9 x 2,75. Regnestykkerne løses sammen, den med det højeste resultat får begge kort. Hvis begge har et kort med det samme resultat byttes kortene. Møder eleverne en fra det andet hold på vej retur med et kort, kan denne ikke "tikkes". Det kan være en fordel at huske det taktiske element, ved fx at melde tilbage til holdlederen, hvem der har hvilke kort på det modsatte hold. Der må ikke byttes kort, dvs. først hvis man mister sit kort, må man få et nyt fra holdlederen. Det gælder om at samle alle modstanderens kort incl. fanen, som sættes ind til sidst. Bomberne kan slå alle facit under fx 50, afhængig af type af facit.
Se videoen som hjælp til øvelsen.

Variationer

Øvelsen kan udføres ved at anvende regnstykker fra en prøve/undervisningsmateriale.