Rør gulvet

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Del klassen ind i grupper af tre til fem elever. En i gruppen skal sige et facit, eksempelvis 18. Så skal hver af de andre elever i gruppen røre gulvet med det antal legemsdele (fødder, tæer, fingre, hænder, knæ, albue, hage osv.) som passer til facit.

Eleven, der har sagt facit, skriver det regnestykke ned, som fremkommer: F.eks. 5 fingre + 4 fødder + 2 hoveder + 4 hænder + 3 knæ + 1 hage.

Variationer

Lad grupperne lave hinandens regnestykker bagefter. Start med at addere og suppler med de øvrige regnearter.