Sudoku løb

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

 

Eleverne deles i grupper á 3-4 elever. Hver gruppe stiller sig bag en kegle med en tom sudokoplade foran sig. Første elev løber hen til en kegle der står 30 m. væk. Ved keglen er der en sudokoplade, som er halv fyldt med tal. Eleven skal nu huske på tallene, mens han/hun løber tilbage til sin gruppe og skriver tallene ned på den tomme plade. Herefter løber elev 2 og så fremdeles. Når alle tal er skrevet ned, løser eleverne resten af sudokopladen og de første, der bliver færdige med at udfylde sudokopladen korrekt, er vindere.

Variationer

Brug farver (billedekunst) eller bogstaver (dansk) i stedet for tal.

Bring læreren i spil ved, at eleverne kan ”købe” sig til tal, bogstaver eller farver hos læren ved at lave en fysisk øvelse. Fx 10 sprællemand, englehop, armbøjning m.m.

Indsendt af Kamilla Ahrensbach, lærer på Brøndbyvester Skole.