Bioblitz med NaturTjek

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Før aktiviteten starter kan der være introduktion til begrebet biodiversitet og Naturtjek, se www.biodiversitet.nu. Lad gerne eleverne på forhånd begrunde hvilke dyr og planter, de forventer at finde på biotopen/området.

Eleverne deles op i mindre grupper og sættes i gang med app'en. Hver gruppe får ansvaret for at undersøge et afgrænset område. Eleverne registrere på stedet via app'en.

Variationer

Man kan sammenholde en undersøgelses-information med en bevægelse fx sprællemand

 

Øvelsen er udarbejdet af Astra