Dyrebold

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Inddel klassen i grupper af 4-6 elever, og tildel hver gruppe en dyrekategori. Hver gang en elev kaster en bold til en anden i gruppen, nævner han/hun et dyr i den tildelte kategori. Eleven, der kastes til, siger først det dyr ”kasteren” nævnte og finder herefter på et nyt dyr i kategorien og kaster til en anden elev i gruppen. Efter ca. fem minutter roterer grupperne, så hver gruppe kommer alle dyrekategorierne igennem.

Variationer

Øvelsen kan laves i et utal af variationer - fx med årstider, ordklasser mm.