Vi leger et elektrisk kredsløb

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsens forløb

Start med at afgrænse og evt. afmærke et område, der kunne være på størrelse med en lille fodboldbane. Eleverne skal dernæst inddeles i hold med 8-10 på hvert hold.

Eleverne skal præsenteres for materialerne: den grønne trøje skal være fatning, den orange skal være batteri og den gule skal være afbryder. De to reb er ledninger. Lommelygten er en pære.

Snak om hvad, der skal til, for at et elektrisk kredsløb fungerer.

Eleverne skal nu holdvis finde på en leg, hvor materialerne skal indgå, og som viser, hvordan et elektrisk kredsløb fungerer.

Afslutningsvis kan man prøve hinandens lege.

astra_logo_øvelser