Smæk et parti

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsen foregår i klasselokalet. Klassen deles i grupper på fire eller seks elever. Hver gruppe laver samme øvelse samtidigt, men opdelt i grupper og adskilt fra hinanden. Hver gruppe får et sæt kort med alle de danske partiers navne eller bogstaver. Kortene lægges på gulvet, hænges på en opslagstavle eller skrives med kridt på tavlen. Hver gruppe deles i to, som hver får en fluesmækker. Deltagerne skiftes til at have fluesmækkeren.

Læreren læser en partipolitisk holdning op, hvorefter det gælder om hurtigst muligt at slå med fluesmækkeren på det partinavn, som er knyttet til holdningen. Læreren fortæller det rigtige svar, hvorefter en ny holdning læses op. Der konkurreres indenfor de enkelte grupper i at svare rigtigt og hurtigst.

Variationer

Hver gruppe kan have en oplæser i stedet for læreren. Der kan indlejres et pointsystem, så der gives point for rigtige og hurtige svar og minuspoint for at svare forkert.